youdecide.blogg.se

Min röst.

Våga vara dig själv.

Kategori: Allmänt

Är du perfekt? Är du som alla andra? Är du normal? Är du en tönt? Är du cool? Är du snygg? 

Vem är det egentligen som säger vad "normalt" eller "perfekt" är? Är det du eller lyssnar du på vad alla andra säger? "Perfekt" för dig kanske är "normalt" för någon annan. Alla tänker olika och därför finns det inget som är rätt, sålänge något är rätt för dig är det allt som räknas. Vad någon annan säger och tycker borde inte påverka dig och dina val. 
Våga vara dig själv, kom på vad du tycker funkar för dig, var inte som alla andra, vem är man då egentligen? Om man inte vågar vara sig själv, om man bara följer strömmen, är man någon då? Vad är det som tyder på att du är du om du bara är som alla andra, vad är speciellt med just dig då? Att våga vara sig själv handlar om att identifiera sig själv, att själv veta vem man är. Det är svårt att vara sig själv om man inte riktigt vet vem man är. Då är det enklast att bara vara en i mängden. 
Våga vara dig själv, våga vara unik, våga vara "one of a kind", våga skita i vad andra tycker, våga tro på dig själv, våga vara bäst. 
Ingen kan säga vad "normalt" är, det är du som bestämmer vad "normalt" är för dig, tro på dig själv. 

"Don't be too fat, or too thin, or too dark, or too light. Don't be too sexual, or too chaste, or too smart, or too dumb. Be yourself but make sure you fit in." 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: