youdecide.blogg.se

Min röst.

Studiedag

Kategori: Allmänt

Så här kan en studiedag ute i skogen se ut, i både bilder och ord. 

Vaknade vid halv sju av en rätt så högljudd lillebror, låg kvar i sängen till 12 och tog sedan en dusch. Sen tänkte jag att en sväng med cykeln vore väldans trevligt. Ungefär eller snarare exakt såhär såg den svängen ut, med kameran i högsta hugg samtidigt som jag for fram i farligt snabb fart, och styrde med bara en hand, jag kunde dött men för er gör jag allt.
Ja, såå roligt är det. 

Hittade ett träd, det var svartvitt av någon anledning, coolt ändå. 

Mina fötter, som i och för sig var med under hela turen men ändå. 


En gunga. 


En väldigt fin pinne. 


En jävlig backe som var jobbig att ta sig uppför och eftersom att jag stannade mitt i för att ta ett kort så blev den plötsligt värre. Ja, som ni förstår så var jag rätt så uttråkad på min cykeltur. Jag menar, samma hus, samma träd, samma grannar, vissa är faktiskt trevliga och andra är mindre trevliga. 
Sen när jag inte pallade cykla mer så möttes jag av mamma och syster som direkt tog bort säkert 7% uttråkning, jag fick till och med en uggla som bytar färg och
En underbar bok som jag ser så mycket framemot att läsa. ( så vet ju egentligen inte om den är underbar ännu, men vi får helt enkelt anta det). Där försvann ytterligare 75% uttråkning. 



Och sist men absolut inte minst. Smsade väldigt moget med min underbara systerson, haha. 😊💩 
Tack för idag studiedag, det var roligt att träffas men nästa gång åker jag nog till stan. Tack för mig, hej. Prutt 💩

Fakta om mig

Kategori: Allmänt

Jag tänkte ge er lite fakta om mig själv, det kan ju alltid vara roligt, om inte annat för mig själv. 

Jag gillar pingviner och french bulldoggs, elefanter och ugglor. 
Jag gillar inte när människor berättar för mig vad jag ska göra, jag gör allt på mitt sätt, ta det eller gå. Jag gillar inte heller när folk skrattar åt mig eller rättar till något som jag gjort. 
Jag gillar tatueringar, och konst, vilket jag tycker är lite samma sak. 
Jag gillar inte mobbare, dom kan dra åt fanders och dom jävlarna borde skämmas i hela sina liv. 
Jag gillar mini cooper. 
Jag gillar inte när människor pratar illa om andra, jag gillar inte heller människor som pratar för mycket om sig själv. 
Jag gillar kläder och mode och gör min egna tvist på det hela och är väldigt nöjd med det. 
Jag gillar inte fulla människor som stryker i stan, dom kan hålla sig hemma eller i skogen. 
Jag gillar att läsa böcker. 
Jag har mer och mer börjat acceptera och älska mig själv för den jag är. 
Jag kan vara kall och bitchig men jag har en insida också. Och jag är känslig som fan, jag börjar inte gråta om någon petar på mig men jag har nära till mina känslor.
Jag gillar utmaningar och har börjar med att försöka säga "ja" till allt, istället för att jämt ta den enkla vägen. 
Jag klarar av smärta och gillar att framstå som badass. 
Jag bryr mig mycket om andra människor och vill gärna hjälpa dom som behöver hjälp. 
Det var allt jag kunde komma på, och jag hittade en grym bild till detta inlägg. En 'pinbull', det lät lite snuskigt, men men. Tack för mig, hej. 


Yep

Kategori: Allmänt

Christina perri, pink, twenty one pilots, twilight böker, twilight filmer, hungerspelen första boken, one tree hill, to write love on her arms. Alla har på ett eller annat vis förändrat mitt liv. 
Christina, hon tog mitt hjärta och hon har det fortfarande. Skulle jag berätta min kärlek till henne skulle det bli en bok, så vi skippar det. Det började med en låt 15 december 2012 och nu gör jag allt efter henne, haha. Tatuerade en likadan tatuering som en av hennes den 6 november förra året, jag menar hon har ju den, då måste jag också ha en. :)
Pink,  badass bitch som skiter i vad andra tycker och hon är grymt snygg. Hon är så stark och jag älskar hennes åsikter. Jag vet inte riktigt var min kärlek till henne började, tyvärr, men jag älskar henne och hennes ärliga musik. Jag ser mig själv som en blandning mellan Christina och pink, bitch men snäll, arg men kärleksfull, rättvis men bestämd, och full med känslor. En fin liten blandning mellan två underbara brudar som verkligen visar att tjejer äger. 
Twenty one pilots, det började med en låt, precis som med Christina och nu är jag helt fast av deras coola musik. 
Twilight, My god alltså. Läste första boken och blev helt fast, läste som en tok och såg sedan filmerna och är helt jävla fast i deras underbara kärlekshistoria. Ett litet plus att alla är så mystiskt snygga. Det är faktiskt tack vare Christina som jag tog mig tid att läsa och kolla på filmerna, eftersom hon är ett stort twilight fan kan ju inte jag vara sämre. 
Hungerspelen, jag lånade boken för att vi var tvungna att ha en bok i skolan och jag bara tog en, utan att ha kollat på filmerna. Läste klart boken på en vecka, vilket är snabbt för att vara jag. Det ända jag kunde tänka på var den underbara berättelse, inget annat. Jag var lika fast som jag var i twilight boken. Sen såg jag första hungerspelfilmen och blev så besviken, så jag håller mig till den underbara bokversionen. 
One tree hill, började med att se ett avsnitt av säsong 8 och beslöt mig för att se hela från början, och det blev mitt liv och jag har absolut formats som mest av one tree hill som serie och Christina genom musiken. 
To write love on her arms, omg! Det finaste som finns, jag kan inte med ord beskriva hur mycket det betyder att twloha finns och hur glad jag är att jag vet om det och kan vara en del av det. Det betyder allt. 

Detta är människor, filmer/serier och annat fint som påverkat mitt liv mest och som betyder mycket för mig, jag är så glad att jag gett det en chans. Tack för mig, hej.